Waarom "Vriend van het GFO" worden?

Als u vriend wordt van het Gelders Fanfare Orkest, voorziet u ons orkest van extra financiële mogelijkheden om onze muzikale ambities uit te voeren. Als tegenprestatie bieden wij onze “vrienden” een aantal privileges aan als dank en waardering voor hun hulp.

Vriendenvoordeel
Vriend van het GFO worden kan al door het doneren van een bedrag vanaf € 12,50 per seizoen. Een bronzen vriend ontvangt 2 maal per jaar onze nieuwsbrief met o.a. achtergrondinformatie over het orkest en haar muzikanten, de dirigent, de concerten en de programma’s die we uitvoeren dat seizoen. Zo blijft u op de hoogte van het reilen en zeilen van het GFO. Maar er zijn meer privileges voor u wanneer uw vriendenbijdrage hoger is.

Brons: vanaf € 12,50 per seizoen

Zilver: vanaf € 25,- per seizoen

• U ontvangt 2 maal per jaar de nieuwsbrief
  • U krijgt voorrang bij een reservering voor het Nieuwjaarsconcert van het GFO. Tot 1 december kunnen max. 2 kaarten met voorrang gereserveerd worden voor de beste zitplaatsen in Veluvine via het secretariaat van het GFO.

Goud: vanaf € 50,- per seizoen

• U ontvangt 2 maal per jaar de nieuwsbrief
  • U krijgt voorrang bij een reservering voor het Nieuwjaarsconcert van het GFO. Tot 1 december kunnen kaarten met voorrang gereserveerd worden voor de beste zitplaatsen in Veluvine via het secretariaat van het GFO
  • U ontvangt een recente DVD/CD opname van het GFO.

Als u Vriend wilt worden kan dat door het onderstaande formulier in te vullen

Ook harpiste Wendy Rijken heeft een belangrijk aandeel in "A child like you" van Andy Scott. Ze vertelt erover: https://t.co/hzD85scTlZ