Verberg snelkoppelingen

Bestel de Jubileum DVD

Zaterdagochtend, 8 mei 1988. Nevel hangt nog over het land als achttien muzikanten op weg zijn naar het dorpje Noordeinde, de meest noordelijke plaats van de provincie Gelderland. Wie niet in de buurt woont en op de fiets of de brommer komt, wie geen eigen auto heeft, is aangewezen op de buurtbus die één keer per twee uur het dorp aandoet.

De bijeenkomst is met zorg voorbereid. Het doel is wel het oprichten van een regionaal fanfareorkest voor en met bevlogen, getalenteerde muzikanten ... Het intro van een uniek document met prachtige beelden uit de polder bij Noordeinde, terwijl stemvirtuoos Frans Limburg de ontstaansgeschiedenis van het Gelders Fanfare Orkest (GFO) vertelt.

In een dertig minuten durende documentaire "25 jaar Passie Voor Muziek" komen dirigenten en muzikanten van toen en nu aan het woord. Hun persoonlijke hoogtepunten, verhalen over vriendschappen en de eigenaardigheden van een springlevend orkest wat onveranderlijk op hoog niveau musiceert, afgewisseld met unieke beelden van repetities, het Jong Solistenproject en concerten in binnen- en buitenland.

Met tussendoor uiteraard orginele fanfare muziek van het GFO zelf. Bovendien staan er naast de documentaire, ook nog eens vijf extra bonustracks van het GFO op deze speciaal voor het 25 jarig Jubileum uitgebrachte DVD.

Voor slechts € 17,50 (inclusief de verzendkosten) kun je de DVD "25 jaar Passie voor Muziek" bestellen. Stuur hiertoe een bericht naar info@geldersfanfareorkest.nl met daarin je naam en adresgegevens.