Verberg snelkoppelingen

Disclaimer

Algemeen
Het Gelders Fanfare Orkest waardeert uw bezoek aan onze website. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Privacy verklaring
U kunt deze website bezoeken zonder ons mee te delen wie u bent of enige informatie over uzelf te verschaffen. Er zijn echter situaties waarbij wij informatie van u nodig hebben om bijvoorbeeld met u te corresponderen, een reservering te plaatsen dan wel een inschrijving te verwezenlijken. Wij streven ernaar u dat te allen tijde te laten weten voordat wij persoonlijke informatie via internet verzamelen.

Deze website houdt door middel van Google Analytics het aantal bezoekers bij, de websites waar zij van afkomstig zijn en via welke provider men toegang heeft tot het internet. De resultaten worden uitsluitend in geaggregeerde en in niet tot individuele personen herleidbare vorm gebruikt .

Verzamelde (persoons)gegevens worden niet aan derden verkocht of ter beschikking gesteld. Dit behoudens speciale omstandigheden, bijvoorbeeld indien wettelijk vereist.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)
Als verwerkingsverantwoordelijke zal het Gelders Fanfare Orkest verantwoordelijk zijn voor het beheren en beschermen van persoonlijke gegevens. Wij zullen deze zo goed mogelijk beschermen en alleen voor eigen gebruik toepassen.

U kunt contact met ons opnemen via info@geldersfanfareorkest.nl om uw rechten als gegevenssubject uit te oefenen.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Het Gelders Fanfare Orkest aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Op deze website kunnen interactieve onderdelen aangeboden worden, zoals links met social media. Het Gelders Fanfare Orkest is niet verantwoordelijk voor meningen en opmerkingen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn. Deze meningen en opmerkingen geven niet de mening of het beleid van Het Gelders Fanfare Orkest weer.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij het Gelders Fanfare Orkest of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan het Gelders Fanfare Orkest. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande schriftelijke toestemming door het Gelders Fanfare Orkest.