het Jong Solistenproject

Nog geen 19 en nu al onafscheidelijk van je HaFaBra-instrument? Kom solo spelen met het beste fanfare orkest van Nederland!

Het nieuwjaarsconcert van het Gelders Fanfare Orkest is inmiddels een traditie. Zaterdagavond 11 januari 2020 is het weer zo ver: genieten en swingen in Nunspeet. En net als elk jaar krijgt jong muzikaal talent de kans om een solowerk uit te voeren met dit toporkest. Lijkt jou dat kicken? Meld je dan meteen aan voor de auditie op zaterdag 5 oktober 2019 in de buurt van Hattem om te laten horen dat jij die plek op het podium verdient! Dit kan tot 1 oktober bij Frank Ritsema via 06-58 97 09 16 of info@geldersfanfareorkest.nl Bij hem kun je ook terecht voor meer informatie!

Mede mogelijk gemaakt door - www.RIETENwinkel.nl - online RIETEN & accessoires bestellen!

Afgelopen zaterdag heeft het GFO het galaconcert verzorgd op het Fanfare Repetoire Festival. Het concertverslag vin… https://t.co/pynuIiGN12